kia zatial len skica

Máte rozpracované auto, a nevíte dál co s tim? Dejte to sem.

Moderátor: VT tým

kia zatial len skica

Příspěvekod misino v 01 čer 2008 13:22

takže maturoval som a nemal som moc času ale teraz ked som zmaturoval som sa nsmohol dočkať kedy skúsim nejaké autíčko skrášliť :)
je to VT na želanie .. jeden týpek chce veideť ako by mohlo jeho auto vyzerať a ja chcem aby to bolo čo najlepšie

tu je originál
http://img81.imageshack.us/my.php?image=dscf1383uq3.jpg

a tu je náčrt pentoolom ako by to mohlo vyzerať ... ja by som nejako ešte vylepšil bumper ale neviem presne ako
Obrázek

neviem či som s toho nespravil seat :D

farbu tomu chcem dať čiernu a miestami oranžovú alebo bielu ... ešte by som bol rád keby ste skúsili poradiť nejaké to prostredie
misino

Příspěvekod MILOSO v 01 čer 2008 13:44

yzera to pekne som zvedavi ake to bude az to bude :D

no ale newem ci ten tipek ma tolko peniazi na takuto upravu :lol:
MILOSO

Příspěvekod robco37 v 01 čer 2008 13:50

pfuu..tak skica nadherna...som strasne zvedavy na finish..a nech sa ti dari v brushovani.. :lol:
robco37

Příspěvekod misino v 01 čer 2008 13:51

:D :D no on to chce len vidieť neviem či bude chcieť tuningovať ... viacmenej je mi to jedno :lol:
misino

Příspěvekod MILOSO v 01 čer 2008 13:59

no jasne :D hlavne to rychlo dorob som zvedavy :shock:
MILOSO

Příspěvekod misino v 02 čer 2008 16:15

jj budem sa snažiť ... no dostal som platenú ponuku na webdesig tak nejako spolu to budem robiť :D ... skúste mi poradiť nejaké pozadie ... neviem čo by sa tam hodilo a navyše to má veľké rozmery *24*
misino

Příspěvekod MILOSO v 02 čer 2008 16:23

noo ja uz dlhsie skusam spravit pozadie tak ze : spravis si ako by izbu ale olemovanu zrkadlami a v tom sa odraza auto ... ja nato nemam ale ty hej :idea:

take nieco som myslel :

http://archie.lipsmusic.net/wp-images/bmw_z4.jpg

je to krasa :)
MILOSO

Příspěvekod misino v 02 čer 2008 21:08

dik za nápad ... celkom sa mi pozdáva a bude to originálne :wink: len aby som to ako tak zvládol
misino

Zpět na Rozpracováno